När vardagen bara rullar på

Ibland funderar jag på hur det kommer sig att dagarna bara rullar och vips så har hösten gått förbi och julen knackar på dörren för att inte prata om hur åren bara rullar på. 
För ett år sedan framkallade jag en massa kort, vet att jag varit lat och inte framkallat på många många år vilket resulterade i ca 1200 bilder uppdelat på 10 år. Jag sollade ändå kraftigt och köpte album för min tanke var att dessa kort kommer ju i datumordning och på så vis är det bara att sätta in dem i album. 
Tyvärr gick det inte så enkelt utan alla kort kom huller om buller så i en hög fanns det kort på en liten Alice 6 år och en nyfödd Nils... Snacka om att allt bara rasade och allt blev väldigt jobbigt. 
Nu i alla fall har jag tagit tag i detta elände och börjat sortera korten för att sätta in dem i album så att barnen kan bläddra och titta själva vilket brukar vara väldigt uppskattat. 
Det har nu tagit ett antal timmar åt att försöka reda upp vilka årtal det är och inser att det inte var helt enkelt framför allt inte de som är närmare 10 år gamla. Vad man glömmer!!! Jag tycker Bella och Alice ser lika dana ut i typ tre år tid. Har fått gått på glasögon och tappade tänder och storlek på glugg. 
När jag väl tyckte att nu har jag nog lyckats och börjar stoppa in bilderna inser jag att grabbarans 1-årskort är helt borta och likaså den sommaren.... Har med andra ord missat ett helt album från dator att framkalla så nu står allt stilla igen. För de korten måste jag ju framkalla först för att sedan kunna fortsätta.
 
Men när allt detta är klart har vi en hel hög med album att bläddra i :) sen blir det färdiga fotoböcker i fortsättningen. En bok för varje år. 
 
Här är några av bilderna, våra goa ungar.