konfirmation

 
 
Idag har det varit konfirmation för Izabelle, kan inte fatta att hon redan är så stor. Dagen bjöd på kalla vinande vindar som blandades med regn för att avsluta dagen i sol. Det var helt okej att vädret var så här även om jag hade önskat att vi skulle ha kunnat sitta inne och äta då vi är ganska många som ska få plats. Men det löste sig så att alla fick mat i magen. Det hela började i kyrkan och alla var så fina. 
 
Så nu är första konfirmationen avslutad och fler lär det väl bli med åren :) 
 
 
Izabelle var så fin! 
 
 
 
 
Vi var ju tvugna att försköka få i hop ett kort på hela familjen vilket inte alltid är så lätt. Då grabbarna helst ville hoppa studsmatta vilket jag kan förstå är mycket roligare. Men ett kort var ganska okej och det är faktiskt det första kortet på oss alla sju!!! Måste bli bättre på att passa på att ta kort när vi är lite finklädda. Jag och tjejerna hamnade även på kort. Mina fina tjejer!!!
Kram alla nu ska jag ta kväll och njuta av att allt kalas är klart för denna helg. Nästa helg tar vi 4 -årskals :) Ja för jag har ju inte skrivit att Hugo och Victor fyllde fyra igår!!! Fy skäms på mig. Men nästa vecka tar vi kalas för dem.