oj då

Oj vad tiden går det är inte klokt. Har inte varit så speciellt aktiv här inne men jag har haft så mycket nu att jag har helt enkelt inte orkat. Nytt jobb som är helt underbart roligt, ungarna på dagis igen, fotboll och föräldrarmöten har hållt oss upptagna hela tiden. Ja det är inte klokt helt enkelt vad tiden springer iväg. 
Mycket händer nu vilket märks på grabbarna som börjar bli så stora, Nils pratar mer och mer för varje dag och blöjan är borta, till och med på dagis har det fungerat efter sommaren, det känns verkligen att han börjar bli stor. Snart har vi ingen liten kille längre, eller kanske Nils alltid kommer att vara vår lilla kille :)
Jag har ledig dag i dag vilket är så skönt, att få tillbringa den med de tre små trollen är verligen en guldkant på tillvaron då det har varit mycket jobb nu. 
Vi är på jakt efter en bagge till våra får oxå då baggen som vi tänkt köpa visade sig vara lite för ung... men vi finner nog en ståtlig bagge som vill komma till våra tackor. 
 
Alice har även utökat kaninskaran med en gotlandskanin och snart kommer det få flytta in en hane oxå av samma ras så blir det nog en kull med kaninungar till våren. Det är så mysigt tycker jag. 
 
Ska försöka uppdatera här lite mer framöver
 
/Linda