Ledig dag...

Äntligen en ledig dag, att jobba när alla är lediga är inte alltid lika roligt. Men idag är jag ledig och solen skiner!!! Det gör dagen till perfekt att vara ledig på. Ska jobba hela helgen med dubbelpass på söndag så nu gäller det att suga in sol och ledighet och bara njuta av stunden. 
Richard ska lägga färdigt golvet i Alice rum som snart är färdigt, det är så kul att se hur glad Alice är för sitt rum som kommer att bli så fint. Hon har valt tapeter och golv och även fått se ut nya möbler till rummet, våra barn är ju inte speciellt bortskämda med sånt så det är stort för henne, viket märks tydligt. När vi tittade efter möbler märktes det på henne att hon inte trodde hon skulle få allt hon ville ha men denna gång var det hennes tur!! Oj får jag det också var hennes reaktion. Det är då det är lite extra kul att ge henne just den sängen hon så gärna vill ha. 
Hon har även varit nere hos sin mormor och valt ut gardiner, överkast och kuddar, ja ni kan tänka er vilken lycka för en 12-åring. Bilder kommer när det är klar:)
Ha en bra fredag