Full fart

Älgjakten startar idag och jag misstänker att hela skogen är full av ivriga små jägare som mer än gärna vill fälla sitt första, största eller varför inte få skjuta för sin hund. Med detta i tanken kände jag att jag och barnen inte skulle ta oss allt för långt in i skogen med risk för att stöta på dessa jägare. Men vi tog oss dock en sväng i hagen med hundarna och killarnan fick klättra av sig lite i ett träd. De var nöjda och då är även jag nöjd. 
Richard gav sig iväg här vid 7-tiden och då låg jag fortfarande kvar i sängen!!! En måndag:) Vi får väl se om Richard är en av dem som är lite extra glad i kväll. En första älg kanske? Många olika slags vilt har kommit i vägen för Richards bössa men aldrig en älg. Känns nog lite frustrerade misstänker jag även om han inte riktigt erkänner det själv. Solo ska även få springa av sig och jaga för första gången i år så det blir nog hur som helst en trevlig dag i skogen.
Själv tyckte jag det var ett ypperligt tillfälla att ta lite semester med barnen så att Richard kunde vara med på älgjakten. Två flugor i en smäll liksom :) Så skönt att få ta det lite lugnt. Jag och killarna tog en välbehövd lugn morgon med lite tv och lek innan vi begav oss ut. Det känns att det börjar bli lite kallare nu men än så länge är det bra skönt. Vantar och mössa har dock fått åka på.